Hjælp naturen – støt Naturbeskyttelse.dk

Naturbeskyttelse.dk har gennem de sidste 2 år vedholdende gjort miljøministren, folketinget, naturorganisationer og pressen opmærksom på den manglende beskyttelse af vores natur – det bære nu frugt.

Fyrkat_3

Miljøminister Troels Lund Poulsen sætter gang i et service-eftersyn af den beskyttede natur. Der er dog ikke grund til at hvile på lauerbærrene af den grund – så længe det såkaldt service-eftersyn ikke har udmyntet sig i skærpelse af lovgivningen, flere penge til kommunernes miljøafdelinger og en sikring af de sidste udyrkede arealer i Danmark, vil tabet af natur fortsætte med uformindsket styrke.  Derfor vil Naturbeskyttelse.dk fortsætte med at afdække og dokumentere ødelæggelse af natur i Danmark så længe det er nødvendigt – ønsker du at biddrage til det arbejde, kan du nu støtte Naturbeskyttelse.dk – Donation