Debat om den fælles landbrugspolitik efter 2013

Naturbeskyttelse.dk vil gerne opfordre til at man deltager i debatten.

Den fælles landbrugspolitik skal reformeres senest i 2013. Der bliver holdt en formel offentlig høring om landbrugspolitikken efter 2013 senere på året, hvor Kommissionen offentliggør et dokument vedrørende de forskellige muligheder for den fremtidige landbrugspolitik.

“Den fælles landbrugspolitik er til for hele samfundets skyld. Den tilhører jer alle, ikke kun landbruget. Landbruget i EU handler ikke kun om fødevaresikkerhed, men også om landskaber, beskæftigelse, miljø og klimaforandringer. Vi vil gerne høre om dine behov og forventninger til landbrugets og landdistrikternes fremtid i EU. Hjælp os med at skabe en politik, der tjener os bedst!” – Dacian Cioloş, EU-kommissær for landbrug og udvikling af landdistrikter.

Kommissæren opfordrer alle interesserede borgere og organisationer i EU – uanset om de arbejder inden for landbruget – til at deltage i debatten om fremtidens fælles landbrugspolitik, dens udgangspunkt og mål.

I en tale til Europa-Parlamentet fremlagde kommissær Dacian Cioloș de væsentligste spørgsmål, der skal til debat.

Den fælles landbrugspolitik efter 20013