Aarhus Universitet fralægger sig ansvar for Miljøministers mystiske data

Gyllevogn_smal

 

Det viser sig nu, at der var god grund til at så tvivl om miljøministerens påstand om at man kunne gødske mere uden at skade naturen, med den model miljøministeren havde lagt frem. Aarhus Universitet vil i alt fald ikke tage ansvar for de data miljøministeren ellers hævder skulle dokumentere at det er muligt.

”Tallene er nye for mig.  Vi ved ikke, hvordan de er fremkommet, og hvem der er kilden. De stammer ikke fra vores rapportering ‘baseline-2021’, som der bl.a. henvises til”, siger AU-chefkonsulent Poul Nordemann Jensen fra ’sektorforskningen’ i DCE (Nationalt Center for Miljø og Energi)”

Jyllandsposten skriver: Ny mystik om tal i miljørapport bag landbrugspakken

Artiklen fra forskerforum:

Forskerforum

Naturen betaler prisen for regeringens landbrugspakke

Skærmbillede 2015-11-06 kl. 08.10.47