Mod vildere bjerge

Vildspor på Radio 4 27.02.21

I dagens Vildspor leger vi Joakim von And: Tænk hvis pengetanken var så stor at man kunne købe et kæmpe naturområde og bare sætte naturen på fri fod. Men hov, der findes jo nogen som er så heldige! Emil tager til Svanninge Bjerge hvor han møder biolog Caroline-Marie Vandt Madsen, som guider på en rundtur i Bikubenfondens naturarealer og fortæller om planerne for at gøre det til en naturperle. Rasmus har fået lokket fire kloge mennesker til at give hvert deres bud på hvordan de ville omskabe et 1000 ha landområde til vild natur, hvis de fik helt frie hænder. Det er naturiværksætter Peder Størup, arealforvalter hos Danmarks Naturfond Kristian Graubæk, lektor Hans Henrik Bruun fra Københavns Universitet og professor Jens-Christian Svenning fra Aarhus Universitet. Så hvis du lige har vundet i Eurolotto, så spids ører i dagens Vildspor. Vært: Rasmus Ejrnæs. Medvirkende: Caroline-Marie Vandt Madsen, Peder Størup, Kristian Graubæk, Hans Henrik Bruun, Jens-Christian Svenning