Danskerne vil have stram kontrol med landbruget

Ritzau og Jyllands posten skriver:

“Danmark skal gå forrest i EU med strenge miljøkrav til virksomheder og landbrug. Det viser en meningsmåling fra brancheorganisationen Landbrug & Fødevarer, som har spurgt til befolkningens holdning til landets økonomiske fremtid. 61 procent af de adspurgte mener, at Danmark klart eller i nogen grad skal tage førerrollen på miljøområdet i EU med strengere miljøkrav end de øvrige lande. Kun 10 procent siger nej”

Naturbeskyttelse.dk mener: Det er særdeles positivt, at der i befolkningen er forståelse for, at det er vigtigt at beskytte naturen og miljøet. Det er også positivt, at EU- lovgivningen opfattes som minimums lovgivning, som den også har været tiltænkt, og at der nationalt kan være brug for natur og miljøbeskyttelse, som rækker ud over kravene fra EU.

Det synes efterhånden kun at være politisk, at der ikke er vilje til handling, som kan beskytte naturen og sætte en stopper for tabet af biodiversitet.

Læs hele artiklen ved at trykke på billedet.

Skærmbillede 2015-07-22 kl. 09.18.20