Ros til Statsministeren

Skrevet af Peder Størup
– Vi skal gøre Danmark helt frit af fossile brændsler som olie, kul og gas. Vi skal skabe et fossilfrit Danmark, vi skal skabe en grøn vækstøkonomi i Danmark, sagde statsministeren, som nu erkender, at Venstre har været fodslæbende i energidebatten i flere årtier.
Sætter Anders Fogh handling bag ordene fra Venstres Landsmøde, ser fremtiden lys ud for Danmark. Det skulle have været startet for længst – men bedre sent end aldrig. En tidshorisont som hedder 2020 og ikke 2050 er dog nødvendig – der er brug for forandring nu, og ikke først om 30 – 40 år. Naturbeskyttelses.dk fokusområde er den danske natur, og håber derfor at Statsministeren vil være lige så ambitiøs på naturens vegne. Den har hårdt brug for Statsministerens opmærksomhed – de naturødelæggelser som ses her (marsken pløjes væk) må være forbigået Statsministerens opmærksomhed.