Svært at bevare et positivt syn på landbruget!

Den 11 januar 2010 blev Skanderborg kommune gjort opmærksom på, at der var fjernet 10 beskyttede diger i det pågældende område og nu er der så fjernet et dige mere. Siden anmeldelsen den 11. januar 2010 er der rykket flere gange, men der er endnu ikke kommet en reaktion hverken fra kommunen som kan give tilladelse eller afslag på at fjerne et dige, eller fra Kulturarvstyrelsen, som er den myndighed, som har tilsynspligt og skal foretage selve håndhævelsen ved ulovlig fjernelse!

Det er ingen tvivl om, at det er de ansvarlige landmænd, som er skurkene i det her, men det gør det absolut ikke bedre, at myndighederne tager så let på beskyttelsen.

Læs mere om sagen her: Fjerne diger

Diger_Skanderborg_Galten_2015

De fjernede diger er markeret med rødt, det seneste fjernede dige er markeret med blåt.