Lær Danmarks natur at kende med ny App

Så er det bare om at komme i gang med at registrere Danmarks natur, og lære den bedre at kende.IMG_7546

Efter næsten 2 års arbejde er Naturbasens app nu klar. App’en er det ultimative redskab til dig, der færdes i den danske natur. Du kan bruge den til at finde ud af, hvilke af årstidens dyr, planter og svampe du kan finde omkring dig. Hvis du ser noget, du ikke kender, fx en plante, en svamp eller et insekt, kan app’en hjælpe dig med at få sat navn på arten. Du kan også bruge app’en til at indberette dine fund af flora og fauna til Naturbasen. Det kræver blot, at du har en profil på Fugleognatur.dk, hvor Naturbasen hører til. Endelig kan du få at vide, om du befinder dig i et særligt naturområde, fx i en nationalpark eller i et reservat.Klitperlemorsommerfugl_voresnatur